Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Paul Wesley (Stefan Salvatore)

2010.10.23

Előélete:

Wesley Paul Thomas Wasilewski néven született a New Jersey állami New Brunswickben a lengyel Agnieszka és Thomas Wasilewski gyermekeként. A New Jersey állami Marlboróban nőtt fel. Van egy nővére, Monika, és két húga, Julia és Leah.

Wesley a Christian Brothers Academy-ra járt a New Jersey állami Lincroftban, és középiskolai évei közül néhányat a Marlboro High Schoolban töltött. A középiskolai harmadik évében szerepelt a Guiding Light című szappanoperában, Max Nickerson karakterét formálta meg. A Marlboro High Schoolból átiratkozott a Lakewood Prep Schoolba, mely a New Jersey állami Howellben volt. Ennek az oka az volt, hogy az új iskolája képes volt alkalmazkodni a színészkedési programjaihoz. Ott 2000-ben érettségizett, majd egy félévig a Rutgers University-n tanult. A szülei támogatásával hagyta ott az egyetemet, amikor több szerepet ajánlottak fel neki, és rájött, hogy a színészettel is tud karriert építeni.

2005-ben változtatta nevét Paul Wesley-re. Így nyilatkozott erről: "a születési nevemet túl nehéz kiejteni! A családom beleegyezését kértem, hogy megváltoztathassam, és tényleg segítette a karrieremet."

Szívesen jégkorongozik és snowboardozik.Wesley-t érdekli a rendezés és az írás is.

Filmjei:

Számos szerepe volt különböző sorozatokban, mint például a 24-ben, a Pimaszokban (8 Simple Rules), az American Dreams-ben, az Army Wives-ban, a Cane-ben, az Everwoodban, a Guiding Lightban, a Smallville-ben, a Narancsvidékben és a Wolf Lake-ben. Szintén szerepelt Amber Tamblyn mellett a The Russell Girl című filmben, és a Fallen című minisorozatban főszerepet játszott.

Wesley jelenleg a Vámpírnaplók (The Vampire Diaries) című sorozatban Stefan Salvatore vámpír karakterét formálja meg.

A sorozatban:  Stefan 17 éves, visszahúzódó típus, szeret a háttérben meghúzódni. Mystic Fallsba költözik, ahol megismerkedik Elena Gilberttel, aki kísértetiesen hasonlít régi szerelmére, Katherinere. A lány felkelti figyelmét, és a városban marad. Testvére, Damon Salvatore is felüti a fejét, akivel egykori szerelmük miatt rivalizálnak. Hamarosan kiderül, hogy a testvérpár vámpír. Stefan csak állati vérrel táplálkozik, próbál jó lenni, még vámpírként is. Damon azonban nem visszakozik az öléstől, lelkiismeret nélkül gyilkol. Bosszút esküdött öccsének, mert szerinte ő az oka annak, hogy Katherinet elveszítették. Ahol csak tud, keresztbe tesz Stefannak, akinek titkára időközben rájön Elena. A lány őrlődik, de végül a fiú mellett marad. Damon megváltozik, és hármasban oldják meg a kisváros gondjait, ahol nem egyszer jelennek meg vámpírok. Stefan már nem a régi, néha ő is iszik embervért, vannak mélypontjai, míg Damon megjavul. Katherine és Elena már nemcsak külsőre hasonlítanak egymásra - Damon is beleszeret Elenába, és testvérével versenyeznek a lány kegyeiért.

 

Jellemzői:images.jpg A bőre sápadt, a haja sötétbarna, és gyönyörű, zöld szemei vannak. Kicsivel magasabb, mint a bátyja. Stefan nem olyan erős, mint a többi vámpír, mert állati vérrel táplálkozik, ezért könnyebben legyőzhető. Elenáért bármit megtenne, hogy biztonságban tudja. Egy nemesi családból származik, édesapja kedvenc fia volt. Igazából visszatért Mystic Fallsba, mert 1864-ben ott született. Testvérével emberként nagyon jó kapcsolatot ápolt, de Katherine elvesztése elmérgesítette kapcsolatukat.

 

imgres.jpg

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 

 


Utolsó képArchívum

Naptár
<< Július / 2022 >>


Statisztika

Online: 1
Összes: 32172
Hónap: 127
Nap: 3